Energiebespaarbox - Medium - Gas

Merk: Energiebespaarbox

€ 39,95 per stuk incl. btw
Aantal
Gratis verzonden!

PostNL
Bezorging met PostNL
Track & Trace link per mail

Bekijk hier meer producten van het merk Energiebespaarbox
Artikelnummer: 2500000097232

Dit pakket bevat producten waarmee je jaarlijks 105 m3 op gasverbruik bespaart en ca. € 70 per jaar op je energiekosten. De producten worden geleverd in mooie bedrukte doos. Het is mogelijk om deze te voorzien van een persoonlijke brief of flyer.

 
Inhoud van het pakket  


Isolerende raamfolie

Deze transparante isolatiefolie houdt de warmte beter binnen, vergelijkbaar met een extra glaslaag zoals bij dubbelglas ramen. Ook wordt condensvorming voorkomen. 

Brievenbusborstel zwart

De brievenbusborstel houdt tocht tegen. Toch merk je geen weerstand als er iets door de brievenbus geduwd moet worden. Je hebt dus geen last van verkreukelde post en vastzittende vingers.

Deurdranger standaard universeel

Sluit automatisch de deur achter je. Door deuren zoveel mogelijk gesloten te houden, houd je de warmte in huis. Daarmee bespaar je op energie voor huisverwarming.

Radiatorfolie met magneetband

Veel warmte die van de radiator afkomt, gaat via de muur naar buiten. Door het radiatorfolie aan de achterkant van de radiator (en dus niet de muur) te plakken, wordt de warmte de ruimte in gekaatst en gaat het niet verloren. 

Tochtband - 1-4 mm

Deze zelfklevende tochtband beschermt tegen tocht en koude. Het gat tussen het raam en de muur wordt opgevuld. De warmte in huis gaat dan niet meer verloren waardoor je energie bespaart op huisverwarming.


EnergiebespaarboxVraag hier een offerte aan voor grote aantallen of voor een speciaal project:

Bedrijfsnaam*: Naam*: E-mail adres*: Telefoonnummer: Gewenste hoeveelheid: Indicatie leverdatum: Bericht:

Energiebespaarbox - Medium - Gas

Stel hieronder een vraag over dit product of geef je mening! Zo help je meteen iedereen die op zoek is naar een goed duurzaam alternatief.

Maak een keuze*:
Naam*: E-mail adres*: Reactie*:Kies een kleur

Deze verfkleuren worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Afhankelijk van de gebruikte pigmenten kan de prijs verschillen.

Klik op de kleur om deze te bestellen en de prijs te zien.Rood
Oranje
Geel
Groen
Blauw
Paars
Bruin
Grijs
Wit